Superbuurt Post Napoleon V2 headerimage

Napoleon zomert lekker mee: genieten van slow candy!

Wie grote fan is van Napoleon Bonaparte, die kan in het station van Luik terecht voor een stevig uit de kluiten gewassen expo vol historische objecten. Maar ook die andere beroemde Napoleon zit niet stil. De wereldberoemde zoetzure kanonskogeltjes doen je ook deze zomer weer heerlijk genieten. Puur vakmanschap, heel wat smaken, echte slow candy. En een ideaal geschenk voor de buurman of -vrouw, toch? Een zomaartje.

De Napoleon challenge: the six minute break

Slow candy zeg je? De Napoleon bonbons zijn lekker lang genieten. En genieten, dat is belangrijk. De kleurrijke kanonskogels hebben een zoete buitenkant en zijn gevuld met poeder waar je wel zes minuten lang plezier van hebt. Tenzij je ze liever kapot bijt natuurlijk. Ideaal voor een sociaal momentje, studiebreak of verwennerij voor jezelf. Ze worden uitsluitend gemaakt met natuurlijke smaak- en kleurstoffen, zoals planten- en vruchten concentraten en zijn altijd glutenvrij en vegan.

De kleurrijke kanonskogels hebben een zoete buitenkant en zijn gevuld met poeder waar je wel zes minuten lang plezier van hebt.

Challenge

spelletje spelen met de vrienden en de buren? Napoleon daagt je uit voor de six minute challenge. Geef iedereen rond de tafel een Napoleon bonbon en wie het eerst de mond leeg heeft, wint! Niet knabbelen, enkel sabbelen! Deel gerust jullie filmpjes via TikTok, Instagram en Facebook.

Word de perfecte buur in zes minuten

Zes minuten Napoleon, dat is meer dan genoeg tijd om zelf de perfecte buur te worden. Geniet van de smaaksensatie en pak er een buddy bij. Zo word jij de perfecte buur:

  • Ga een zesminuten-praatje doen met de buren en neem wat snoepjes mee. Echte smalltalk. Vraag misschien meteen naar hun lievelingssmaak, ideale gespreksopener.

  • Zet eens een citroentheetje met de Napoleon bonbons. Heerlijk origineel. Koel de thee achteraf af met ijsblokken en je hebt een echt zomerdrankje. En nodig de buren uit hé.

  • Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat cadeaus geven een enorme boost geeft aan het geluksgevoel. Dus hop, stop wat bonbons in je handtas of jaszak en schenk iedereen om je heen een kleine zes minuten-gelukje.

  • Niets zo goed om even te resetten als een kort wandelingetje. Kom even van achter je bureau en doe een toertje blok. Wie weet ontdek je wel nieuwtjes in de buurt.

  • Zes minuten, daar kan je al wat boodschappen mee doen. Hoe vol krijg jij je winkelkar met een Napoleon in de mond?

Napoleon daagt de Rode Duivels uit

Maar daar stopt de zomer niet! Geen idee voor welke ploeg Napoleon Bonaporte zou supporteren, maar de bonbons kiezen resoluut voor de Rode Duivels! Om onze duivels extra aan te moedigen komen ze tijdens de zomer naar buiten met een echte tricolore editie: zwarte (cassis), gele (de klassiekers) en rode (aardbei) bolletjes in één zak. Organiseer een gezellige (en veilige) voetbalavond met de buurt en pak er de Napoleons meteen bij.

Wist je trouwens dat er nu ook duo-kogels zijn? Een bolletje, twee smaken, instant feel good. Napoleon koos heel bewust voor echte smaakbommetjes zodat die six minute break alleen maar nog meer genieten is. Wat denk je bijvoorbeeld van de smaken cranberry-citroengras en ananas-kokos?

En jij? Wat is jouw ultieme Napoleon-experience?