maak kans op een jaar gratis boodschappen

Nana

NANA is een van de toonaangevende merken voor dameshygiëneproducten. We weten dat comfort en zekerheid hetzelfde betekenen als 'living fearless'. Want in het leven zou niets je moeten tegenhouden. Daarom zet NANA zich in om vrouwen te helpen het beste uit zichzelf te halen met producten die zijn ontworpen om hun het vertrouwen te geven hun grenzen op te zoeken. Het merk Nana zorgt er sinds 2018 in samenwerking met het Belgische Rode Kruis voor dat dameshygiëneproducten voor iedereen toegankelijk zijn door er te doneren aan dakloze vrouwen.

We weten dat comfort en zekerheid hetzelfde betekenen als 'living fearless'.

Door ons aanbod van maandverband met drievoudige bescherming tegen doorlekken, uniek gevormde producten die de rondingen van je lichaam volgen en producten die het intieme gebied goed verzorgen, kun je met NANA elke dag aan, of je nu ongesteld bent of niet. Dus Live Fearless.

Nana img 1

Ongesteld zijn. Ongesteldheid. Je menstruatieperiode. Je bent 'hét'. Die periode van de maand. Je 'M'-etje hebben. Wat is ongesteld zijn of ongesteldheid eigenlijk? De vraag is heel simpel te beantwoorden. Als je ongesteld bent, wordt er slijm en bloed uit je baarmoeder afgevoerd. That's all! De meeste gezonde meiden worden vroeg of laat wel ongesteld. Als je dit leest, ben je waarschijnlijk zelf al een paar keer ongesteld geweest. Maar lees vooral verder op onze website. Hier kom je namelijk meer te weten over je lichaam, wat ongesteldheid of menstruatie precies is en hoe het je leven beïnvloedt. Is dit de eerste keer dat je je menstruatie hebt? Surf naar www.nana.fr om alles te weten te komen over ongesteld zijn, afscheiding, hoe je menstruatiecyclus in elkaar zit, waar je eventueel last van kunt hebben als je ongesteld bent en nog veel meer.

Benieuwd naar de producten van Nana?

Nana producten zijn gemaakt van non-woven en absorberende materialen. Al deze componenten zijn getest door interne en/of externe laboratoria, zoals onafhankelijke gecertificeerde instanties, om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn voor het beoogde gebruik en volledig voldoen aan de huidige wetgeving. De verpakking bestaat voor minstens 50% uit hernieuwbare materialen. Kom maar op, wereld!