Superbuurt nieuwtjes

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en lees onze tips.

Nick Laenen van Blind Getrouwd

Nick Laenen van Blind Getrouwd heeft bezoek en gaat op zoek naar heel wat extra's voor de koffie.

Presentatrice Emilie Dupuis

Presentatrice Emilie Dupuis zoekt meteen een heel ontbijt bij elkaar. Lukt het haar?

9 tips om echt vers en lokaal te kopen: lekker van bij ons!

9 tips om echt vers en lokaal te kopen en te koken. Inspiratie voor hoe je een zomerse barbecue, een echte verjaardagspicknick in het park of een gezellig etentje met het gezin kan organiseren met oog voor de natuur en de lokale handelaar.

Okay speelt een grote rol in de wereld van keukenpapier

Okay heeft sinds kort een nieuw product in hun gamma : keukenrol zonder koker. Door de koker weg te laten, besparen ze veel afval, gebruiken ze minder plastic en nog veel meer. We geven een vijftal nuttige weetjes en tips over wat keukenrol zonder koker kan.

Het geheime (bbq-)recept van Coca-Cola

Coca-Cola lanceert een grootschalige campagne om de gloednieuwe smaak van Coca-Cola Zero Sugar voor te stellen! Zero sugar, 100% smaak!

De Mooimakers zorgen voor een kraaknette buurt

Ken je dat gevoel wanneer je een onbekende persoon blij maakt met een klein gebaar? Dat gevoel wanneer een oudere vrouw je meermaals bedankt nadat je haar hebt voorgelaten in de rij aan de kassa?

Televisiester Astrid Coppens

Televisiester Astrid Coppens is op zoek naar luiers. En babyzalf. En poeder. En melk.

Napoleon zomert lekker mee: genieten van slow candy!

De Bonbons van Napoleon zijn niet alleen overheerlijk, maar ook gemaakt met vakmanschap. De bonbons zijn een ideaal geschenk waar iedereen altijd zure bekken van moet trekken, en blij van wordt natuurlijk, dat ook.

Hoe goed ken jij de groenten en fruit van bij ons?

De Grote Flandria Quiz is samengesteld dat je alles te weten komt over hét Belgische kwaliteitslabel voor groenten en fruit van bij ons. Je krijgt weetjes en leuke knowhow over hoe Flandria er dag in dag uit voor zorgt dat alle groenten en fruit van onze Belgische boeren en telers.

Guylian, een en al liefde

Guylian staat bekend voor de overheerlijke chocolade zeepaardjes en -vruchten. De overheerlijke praliné-vulling wordt dagelijks met liefde gemaakt, net zoals Guylian zelf ontstaan is door een liefdesverhaal tussen de twee oprichters : Guy en Liliane.

De buurtsuper in opmars

Eindeloos door de rayons van een hypermarkt sjokken om boodschappen te doen is passé. Na het werk snel binnenspringen in een buurtsuper: dat is wat we nu willen. Het aantal zelfstandige supermarkten is dan ook spectaculair toegenomen.

Zeg eens merci met een koekje!

Een dankjewel zeggen met een koekje, uit die gedachte is Jules Destrooper ontstaan. In 1886, toen Jules nog gekend handelaar van koloniale goederen was, bedankte hij al zijn klanten na het plaatsen van een bestelling door ovenvers Amandelbrood te bakken.